Festival VINCLE Herència Altés

 

Al celler Herència Altés entenem la creació de vins i la relació amb el territori com una obra d’artesania. Un vincle amb la terra que neix de les arrels més intrínseques, les mateixes des d’on sorgeix la nostra necessitat d’expressar-nos, la cultura.  

La cultura ens cultiva, ens recull i ens connecta en un teixit de lligams interpersonals, connexions socials, coincidències més o menys inesperades, associació, afinitat, analogia. Per això cal crear espais de cultura.

Presentem (Vi)ncle, un projecte multidisciplinari que vol vincular totes les formes artístiques. Un espai que recull la música, l’art, la dansa, la pagesia i el vi. Harmonia entre la terra i la humanitat, conjunció entre la cultura i el gaudi, maridatge de vins i sentits.

Benvingudes a (Vi)ncle, el festival que cultiva els sentits!

 

Programació Festival Vincle

 Dissabte, 2 de juliol

10:00 h | Taller de tints naturals i xerrada sobre les Trementinaires amb Montse Catalán, artesana tintorera, filadora i teixidora, i tast vertical del nostre vi Trementinaire i presentació de la nova anyada 2019

18:30 h | Obertura de portes i market d’artesania

19:00 h | Presentació de les exposicions El despertar de l’arbre d’Albert Asensio i Terraltines, el rostre femení de la Terra Alta de Carme Ordeix Rabassa

20:00 h | Labranza: dansa de la mà del Colectivo Lamajara 

21:30 h | Concert del músic i compositor ebrenc Èric Vinaixa

22:30 h | Concert Si plou, ho farem al Pavelló del músic i cantautor Quimi Portet

*Durant tota la tarda i nit hi haurà servei de barra (vi i cervesa) i food trucks perquè puguis gaudir entre copes i tastos

Diumenge, 3 de juliol

12:00 h | Descobrint Herència Altés: Visita al celler gratuïta per a totes les persones que hagin adquirit entrada pel festival VINCLE

Per accedir a la visita al celler caldrà haver reservat prèviament a través de 670584138 | events@herenciaaltes.com i presentar l’entrada. 

18:00 h | Obertura de portes i de les exposicions El despertar de l’arbre d’ Albert Asensio Terraltines, el rostre femení de la Terra Alta de Carme Ordeix Rabassa

18:30 h | Fragment de l’espectacle de dansa i música electrònica Manifest de Mar Grifoll 

19:30 h | Concert de la gira Surfistes de Joan Miquel Oliver, el compositor d’Antònia Font 

*Durant tota la tarda hi haurà servei de barra (vi i cervesa) i menjar per gaudir d’un diumenge entre copes

  

Entrades festival vincleEntrada pel taller de tints naturals i el tast vertical de Trementinaire de dissabte 2 de juliol al matí:

Preu de l’entrada: 25€. Inclou el taller de tints naturals, la xerrada i el tast vertical del nostre vi Trementinaire

Més informació i reserves a: 670584138 | events@herenciaaltes.com

 

Entrada de dissabte a la tarda, 2 de juliol

Preu de l’entrada: 28€. Inclou l’entrada a totes les activitats programades, una copa de vi i visita gratuïta al celler* el diumenge dia 3 de juliol al matí.

 

Entrada de diumenge a la tarda, 3 de juliol

Preu de l’entrada: 18€. Inclou l’entrada a totes les activitats programades, una copa de vi i visita gratuïta al celler* el diumenge dia 3 de juliol al matí.

 

Abonament Festival (Vi)ncle

Preu de l’abonament: 42€. Inclou l’entrada de dissabte tarda i la de diumenge tarda amb copa de vi, i visita gratuïta al celler* el diumenge dia 3 de juliol al matí.


*Per accedir a la visita gratuïta al celler del diumenge, caldrà haver reservat prèviament a través de 670584138 | events@herenciaaltes.com i presentar l’entrada. 

 

**L’accès al festival és gratuït fins als 14 anys

Compra entrades festival vincle herencia altes

 

 

VOLS SABER MÉS SOBRE LES ACTIVITATS PROGRAMADES?

 

Taller de tints naturals i tast vertical del vi Trementinaire

Taller tints naturals_Festival Vincle Herencia Altes

 

 

Taller de tints naturals amb vinya i herbes remeieres i xerrada sobre les Trementinaires realitzat per Montse Catalán, artesana tintorera, filadora i teixidora. Professora de jardineria, agricultura ecològica i etnobotànica, experta en plantes medicinals (Els Reguers).

 

 Núria Altés_Tast vertical Trementinaire

 

Presentació de la nova anyada 2019 del nostre vi brisat Trementinaire i tast vertical d’aquest vi. Un 100% Garnatxa blanca que s’elabora com un negre i que evoca a temps passats.

 

 

 

Labranza

Labranza_Festival Vincle Herencia Altes

 

Labranza és un reflex del camp, de la seva gent i dels seus quefers, ple de vitalitat humana.Una proposta que trasllada a l’espectador a  submergir-se en una estètica rural plena d’acció, reflex d’allò quotidià.El paisatge del camp portat a la geografia del cos.

 

 Veure trailer


Fitxa artística:

Concepte, creació i interpretació: Daniel Rosado, Paloma Hurtado i Reinaldo Ribeiro Direcció: Colectivo Lamajara.

 

Èric Vinaixa

 

La més bonica història (Picap 2020)

El músic, compositor i productor ebrenc Èric Vinaixa presenta el seu disc La més bonica història, en el qual aprofundeix en el seu univers personal. Sonoritats noves, però amb l'elegància, els arranjaments preciosistes i el gust pel detall que el defineixen. Una nova fusió del pop, el soul, el rock i la cançó d'autor com ben pocs saben fer. 

 

 

Quimi Portet

Quimi Portet-Festival Vincle Herencia Altes

 

Si plou, ho farem al Pavelló World Tour 2021

A mal viatge, mantes noves. I si plou -i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim últimament-, ho farem al Pavelló. Aquest és el títol del doble àlbum de Quimi Portet: el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de “grans èxits”.

Un disc gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria).

 


Mar Grifoll

Mar Grifoll-Festival Vincle Herencia Altes

 

Artista, intèrpret, professora i assistent de coreografia per a diversos coreògrafs com Marta Viladrich, Tuur Marinus i Renan Martins, Mar Grifoll en les seves creacions qüestiona i exposa la urgència d'un nou discurs dintre el món de les arts abraçant temes com la diversitat, l'educació i el paper de la dona en les arts escèniques.

 

 

Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver-Festival Vincle Herencia Altes

 

El compositor, escriptor, cantant i guitarrista mallorquí, conegut per ser el compositor i lletrista del grup de pop Antònia Font, ens porta la seva gira Surfistes

Fa quinze anys publicava el seu primer disc en solitari, Surfistes en càmera lenta, i iniciava així una carrera personal sòlida, a la que ha anat sumant àlbums i èxits, així com aventures literàries en els àmbits de la narrativa o el teatre.

 

Albert Asensio

Albert Asensio-Festival Vincle

 

Dissenyador gràfic i il·lustrador. Ha treballat per editorials com Anaya, Random House Mondadori o Cruïlla i diaris com La Vanguardia. Ha rebut diversos premis entre els quals un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (estudi Miquel Puig) i Premi Llibreter 2017 a l’àlbum il·lustrat amb El banc blau (Babulinka books).

L’exposició El despertar de l’arbre està formada per 5 il·lustracions que formen part del llibre amb el mateix títol. Paisatges on els arbres, la naturalesa i el color, són protagonistes. 

 

Terraltines, el rostre femení de la Terra Alta

terraltines_Festival VINCLE_herencia-altes

 

Carme Ordeix Rabassa és dona, terraltina, mare i mestra. Diu que no és fotògrafa, li agrada més dir que és aficionada a la fotografia i la veureu enganxada a la càmera en més d’una ocasió, deixant-se sorprendre per cada paisatge o per cada petit detall.

L’exposició és una col·laboració entre totes les associacions de dones de la Terra Alta, en la que, a través del retrat, s’han captat mirades, somriures, expressions de dones que viuen, estimen i donen vida a la comarca. Elles formen el rostre femení de la Terra Alta.

 

Market d’artesanes

 

Festival Vincle_Market artesania - Herencia Altes

 

Montse Catalán, artesana tintorera, filadora i teixidora d’Alma Mater Artesania crea peces tèxtils inspirant-se en la natura, la seva Alma Mater. Fibres tèxtils nobles com la seda pacífica ecològica, la seda salvatge, la llana merino, el lli i els cotó ecològic, estampades artesanalment de forma sostenible a través de l’alquímia botànica, on fulles, flors, fruits i arrels deixen la seva empremta damunt la tela.

 

 market artesania - festival vincle - herencia altes

Pilar Girbes és artesana cotonera i de Sant Jaume d'Enveja (Delta de l'Ebre).

Cultiva cotó orgànic i treballa el filat en fus i en roda de filar. Realitza visites i demostracions de l’ofici.

 

 

 

Market artesania FESTIVAL VINCLE

 

La Petita i Maria Cinta són artesanes llatadores. Des de Mas de Barberans, i a través de l’associació Artpauma, treballen petits articles fets amb pauma com ara cistelleria i complements, objectes tradicionals o joieria. També fan tallers escolars i demostracions.