Dashboard
LA SERRA NEGRE
Carinyena, Garnatxa Negra
D.O. Terra Alta
Comprar a la nostra botiga online
Un casament de finca de Carinyena i Garnatxa centenària, un vi màxima expressió del territori que fa honor a l’avi, tan important els les nostres vides que ens han transmès el seu saber de vinya . Un plaer que acaricia els paladars.
Elaboració
Verema manual en caixes de 18 kg amb acurada selecció al camp. Refredament a uns 3-5 ºC durant unes 20-24 hores. Derrapat i trepitjat previ a l’encubat en tines de roure de 1.500 l. Maceració en fred durant uns 5 dies i fermentació durant 10-15 dies a tª de 23-26º C. Descubat i FML en botes de roure. Unificació del cupatge. Lleugera clarificació i filtració abans de l’embotellament.
Nota de Tast
Les vinyes velles de garnatxa i carinyena de la finca de la Serra, ens regalen un raïm poderós i concentrat per elaborar un vi intens, carregat de fruites negres com la cirera madura, sobre una sensació balsàmica, refrescant, amb notes de cafè-toffee... La boca es potencia domada, esta conduint per la frescor de la carinyena vella, amb records minerals, elèctric i profund. Ideal per a les grans taules.
Analític
 Alcohol : 14.5 % 
 Sucre Residual :  
 Acidesa Total :  
Descàrregues