Dashboard
LA SERRA BLANC
Garnatxa Blanca
D.O. Terra Alta
Comprar a la nostra botiga online
100% Garnatxa Blanca de la finca més emblemàtica, ceps irregulars que aguanten el pas del temps amb valentia. Un vi embellit amb tina de roure Francès , reflex del terrer i emblema de la casa.
Elaboració
Verema manual en caixes de 18 kg amb acurada selecció al camp. Refredament a uns 3-5 ºC durant unes 20-24 hores. Premsat directe amb raïm sencer per limitar l’extracció de polifenols. Desfangat estàtic. Fermentació a uns 13-15 ºC en bota de roure. “Batonnage” de les lies fines durant uns dos mesos per tal de millorar les sensacions en boca. Criança durant uns 10 mesos. Lleugera clarificació i filtració abans de l’embotellat.
Nota de Tast
La densitat que ens mostra l vi en copa, ens deixa entreveure el potencial d’aquest gran blanc, que només s’elabora en les millors anyades. La Serra prové d’una dola finca de vinya vella de Garnacha Blanca, el tresor de la Terra Alta. Potent en nas i Boca, fruita concentrada i fusta que es fon, deixant subtils aromes de fum i pa torrat. La lleugera amargor de la Garnacha el fa encara mes complexa i llarg. Un vi que té un gran recorregut en el temps.
Analític
 Alcohol : 14.5 % 
 Sucre Residual :  
 Acidesa Total :  
Descàrregues