Dashboard
L'ESTEL
Garnatxa negra, Syrah i Carinyena
D.O. Terra Alta
Comprar a la nostra botiga online
La nostra millor selecció de Garnatxa, Syrah i Carinyena vella que s’afina amb el pas dels anys, envelleixen amb harmonia dintre el roure francès. Un vi per a perdre els sentits.
Elaboració
Verema manual en caixes de 18 kg amb acurada selecció al camp. Refredament a uns 3-5 ºC durant unes 20-24 hores. Derrapat i trepitjat previ a l’encubat en tines d’acer inoxidable de 5.000 l i de roure de 1.500l. Maceració en fred durant uns 5 dies i fermentació durant 10-15 dies a tº de 23-26º C. Descubat i FML en botes de roure. Unificació del cupatge. Lleugera clarificació i filtració abans de l’embotellat.
Nota de Tast
La vinya pròpia i les parcel·les menys productives ens permeten seleccionar la millor matèria prima per aquest vi. Un nas molt intens i perfumat de fruites negres i vermelles madures i goloses però ben fresques, es conjunten amb la justa fusta, ben fusionada, que li aporta aromes d’espècia dolça i delicades notes de torrefacte. Boca poderosa, de textura ampla, llarg i profund, de taní fos i amable amb un final llarg i saborós.
Analític
 Alcohol : 14.5 % 
 Sucre Residual : 0.12 g/l 
 Acidesa Total : 6.20 g/l 
Descàrregues